И тази нощ - съзвездия и маски.
И скорости. И - на посоки воя.
А то приспива в мокрото опашка.
И бързо измълчава нещо свое.
И трие в двете лапички муцуна.
И няма гланц. И няма вече лири...
Най-вярното и най-калено куче
от вятър и неверие умира.
© Емил Хаджидиев Всички права запазени
И скорости. И - на посоки воя.
А то приспива в мокрото опашка.
И бързо измълчава нещо свое.
И трие в двете лапички муцуна.
И няма гланц. И няма вече лири...
Най-вярното и най-калено куче
от вятър и неверие умира."
!!!
МНОГО!!!