27.01.2023 г., 12:06 ч.

*** 

  Поезия
320 4 2

***

Не падайте! Не ви отива прах!-

макар земята да притегля.

Макар че в нея страх-не страх,

и тъй, и иначе ще легнем.

 

Така се случи че денят

ви прати в мълчалива ера.

Но ако днес поетите мълчат,

то утре няма да го има вчера.

 

Не падайте!

Не ви отива прах!

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??