***
Не падайте! Не ви отива прах!-
макар земята да притегля.
Макар че в нея страх-не страх,
и тъй, и иначе ще легнем.
Така се случи че денят
ви прати в мълчалива ера.
Но ако днес поетите мълчат,
то утре няма да го има вчера.
Не падайте!
Не ви отива прах!
© Кольо Колев All rights reserved.