14.04.2018 г., 0:04 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
308 1 3

Навръх пълнолуние, 
между сън и реалност
на върха на небето
по ръба на света
с върховете на пръстите си
по върховете на сетивата си
ние с теб се целуваме... 
Луната тръпне над нас
и въздиша. 
Аз се оглеждам в очите ти –
аз съм лунно дете
и съм шедьовър.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??