17.04.2007 г., 16:32 ч.

*** 

  Поезия
672 0 1
Къде си ?! Можеш ли да кажеш?!
СЪлзите нежно галят черната земя...
Търся те по нея, но не виждам
признак, че ме чувстваш, или
чувстваш поне със късчето сърце,
оставено от мен в теб,
онази нощ...
Дъжд прегръща ме в нощта,
вали, вали от умора да
заличи една следа от моето сърце.
Дали изобщо трябваше
да се обричаме на този фалш?!
Дали амбициите ни разделиха,
ревността ли, гордостта ли
бяха грешките, не знам...
А сълзите нежно галят черната земя...

© Бориса Михайловска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??