11.06.2008 г., 16:23 ч.

*** 

  Поезия » Друга
680 0 3

По стъпките ще те позная, моя Истино.

                                         Във пазвите страхливо криеше се,

                                          когато трябваше най-вече ти.

 

 

                                          Ще видя на опашката лъжата,

                                           ще блеснат във очите ми сълзи.

                                           На зло строшава се главата,

                                           но от лъжите ми горчи.

 

 

 

(15-16 май 2008г. - след премиерата на Найден Найденов - Хипо - в Балабановата къща)

© Весела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??