6.11.2009 г., 23:28 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
514 0 1

 

 

 

 

                                                              Всички капки се превърнаха

                                                              в искри, подпалили

                                                              страдания.

                                                              Светлината се претапя.

                                                              Вятърът се губи от съмнения.

                                                              Слънцето притихва,

                                                              сгушено до буря.

                                                              Сбогуване,

                                                              сбогуване,

                                                              сбогуване

                                                              с неистини,

                                                              от залезът

                                                              мечти.

                                                             

                                                          

                                                           

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??