6.03.2014 г., 17:52 ч.

* * * 

  Поезия
325 0 1

ГОТОВ НА ВСИЧКО 

Седя си вкъщи прикован, 
Сломен от злобна болест, 
Къде е пътят ми постлан
Със мъка и със много горест. 

Нима съдбата ми невярна
Решила е за мене диво 
Да виждам аз полярното сияние,
Но през прозореца, а не на живо 

Дали наказан съм за самотата
Да боледувам и горко да плача. 
Дали на теб ще падна във краката, 
Разкаян, и дали ще плача. 

Готов съм жертва да направя
За малко радост във очите. 
Пред съд дори да се изправя, 
На любовта да блеснат пак лъчите.

© Орлин Бъкличаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??