Войник без армия.
Легион от милиони клетки, въоръжени с енергия.
Пулсиращ лик на войствена безмилостност,
когато се изправям пред смъртта.
Сблъсъкът разтърсва света.
Дочувам криле вледеняващо близо.
Време за действие, не за молитва,
защото истината в своя огън ще пречисти всичко.
Само страхът е ахилесова пета,
за която се опитвам да не мисля.
Той е моят враг винаги плътно до мен,
дебнещ, притихнал от сенките.
Очите ми ще станат на слънца!
С тях ще те изпепеля!
Дишам със страста на бурята
и свършвам в нейната разрушителност.
Наказан, но и възмезден катарзисно диаболично!
© Радостина Попова Всички права запазени