8.06.2007 г., 22:14 ч.

* * * 

  Поезия
588 0 2
Тя

Когато чувстваш,
че дъхът ти спира
и надеждата
в теб бавно умира,
когато викът
за помощ се връща
и няма никой
в твоята къща,
Тя до теб
тихо ще седне,
ще запали
безброй светлини
и повече нищо
не ще тегне
и тъгата ти
ще се стопи.
Дори и невъзможно
да изглежда,
тя ще ти даде
опора и надежда,
без да очаква
нищо в замяна
от любов майчина
е изтъкана.

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??