6.12.2007 г., 11:20 ч.

* * * * * 

  Поезия » Друга
888 0 8

Силует се извива грациозно,

с плавна стъпка

тук край нас...

 

Дъхът погълва тишината,

пощуряваме от тайнствената атмосфера,

тук настъпила сред нас...

 

Крехка фигура,

с аромат на есен,

примамва с важна стъпка...

 

Кършат се извивки,

надигат градуса на нашите тела,

изгаряме бавно от призрачността...

 

Зимата - пленителка опасна,

студена в дланта,

но красива с белоснежна белота –

Чистота на нашата омърсена душа...

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??