26.10.2012 г., 16:25 ч.  

* * * 

  Поезия » Любовна
445 0 0

Мокри са очите. Вали.

Като сън покоряват спомени,

не попитали -

дали е хубаво,

когато сме сами.

В детството зазидах сянката,

за да се връщам да я видя

в тези кратки сънища.

Сега съм сянка

и преследвам участта си

в този скучен кошер.

“вятър и мъгла” от чувства

попиват в сухите ми устни.

Да поискам повече не смея.

Вървя срещу течението

на потока хора,

за да стигна началото.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??