6.05.2008 г., 13:00 ч.

* * * 

  Поезия
631 0 1
 

Поиска ми прошка, но

не разбра колко много ме заболя.

Да живея в собственото си нещастие,

да прикривам сълзите си

с усмивката на Дявола.

Вкамених сърцето си,

за да не чуствам болката.

Съчуствието смених с високомерие.

Очите ми са стъклено прозрачни,

чуства в тях не можеш да намериш!

Отчаянието от живота е пропило душата ми.

И чашата със сълзите

е  върху въглен от злоба.

Последните кървави капки от спомен блестящ

се стичат по устните жарки.

Попиваш с кърпа, която изхвърляш в някой си кош!

Ето, отново е захвърлен един млад живот!  

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Последните кървави капки от спомен блестящ
    се стичат по устните жарки.
    Попиваш с кърпа, която изхвърляш в някой си кош!"

    Стихът ти ме остави без думи...
Предложения
: ??:??