7.01.2010 г., 10:08 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
486 0 2

 

 

 

                                                              Прихлупен дом -

                                                              прехапана мечта.

                                                              Прерязани обятия -

                                                              като слънчев рог.

                                                              Без праг, 

                                                              открехната врата.

                                                              Пламъче мъждукащо

                                                              мечтае,

                                                              бъдност.

                                                               

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • не ти е нужен праг
    за да очакваш
    прехапаното..
    нека да кърви,
    соленият му вкус
    ще ти подсказва
    как бъдното
    обича и боли...
  • Харесах! Поздрави!
Предложения
: ??:??