Как ме плени? Как взе сърцето ми?
Вече цялата съм твоя, разбираш ли?
Знам, че ти не си с мен, но мечтая
да сме заедно някой ден.
Забранено е това,
но аз те искам до мен сега.
Сутрин, когато си до мен, аз се будя с усмивка
и се чувствам най-голямата щастливка.
Макар и само приятелски
да са отношенията ти към мен,
аз ще те обичам, дори и да не
искаш да си с мен.
© Елка Иванова Всички права запазени