Jun 9, 2011, 9:34 PM

* * * 

  Poetry » Love
491 0 1

Как ме плени? Как взе сърцето ми?

 Вече цялата съм твоя, разбираш ли?

Знам, че ти не си с мен, но мечтая

да сме заедно някой ден.

Забранено е това,

но аз те искам до мен сега.

Сутрин, когато си до мен, аз се будя с усмивка

   и се чувствам най-голямата щастливка.

 Макар и само приятелски

да са отношенията ти към мен,

 аз ще те обичам, дори и да не

искаш да си с мен.

© Елка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??