Мечтите ми се сбъднаха, Любима,
да срещна теб сред милион жени,
не си ни блян, ни химера - а жива
и реална - най-прекрасната в света!
Не съм и се надявал да те срещна някога,
най-истинската - Жената, за която съм мечтал.
В тебе всичко е в едно - и красота, и доброта,
иИ нежност, интелект и страст!
Готов съм да извикам аз на целия божи Свят:
Хора, погледнете, чуйте, това е Тя - единствената,
пред която се и ще се прекланям до смъртта си!
ОБИЧАМ ТЕ, ЛЮБОВ, И ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ДО ТЕБ!
© Георги Алексиев Всички права запазени