Mar 22, 2012, 12:10 PM

* * * 

  Poetry » Love
442 0 0

 

Мечтите ми се сбъднаха, Любима,

да срещна теб сред милион жени,

не си ни блян, ни химера - а жива

и реална - най-прекрасната в света!

 

Не съм и се надявал да те срещна някога,

най-истинската - Жената, за която съм мечтал.

В тебе всичко е в едно - и красота, и доброта,

иИ нежност, интелект и страст!

 

Готов съм да извикам аз на целия божи Свят:

Хора, погледнете, чуйте, това е Тя - единствената,

пред която се и ще се прекланям до смъртта си!

ОБИЧАМ ТЕ, ЛЮБОВ, И ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ДО ТЕБ!

© Георги Алексиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??