11.06.2010 г., 0:04 ч.

*** 

  Поезия » Друга
490 0 0

На дъщеря ми, която тази нощ навършва 20

 

 

Ангелско подухване в лицето.

Крилете си –

нарочно ги отряза.

Остави шепота

раним

да свети

в надраскани

на пресекулки

вечер

куплети

скришно

зад маската на скучните

пораснали.

Оттатък рамото

пропуснато

на детството в косите

примижава

вълшебството на много

приказки

така и непрочетени

напук.

Неслучени.

Завинаги да бъдеш Пепеляшка

е избор на крилете.

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??