11.09.2007 г., 19:36 ч.

* * * 

  Поезия
559 0 6

Обичахме се скрито и незнайно,

Една любов - изваяна от тайни.

Но... ние съградихме я такава,

Защото искахме, а не защото трябва.


Не мислех, че ще стане помежду ни,

Не вярвах аз на някакви си думи,

Но в очите твои плам така гореше,

Че аз не устоях и влюбих се във тебе.


Последваха и срещите ни тайни

И само луната ни беше закрилник.

Със часове вървяхме без посоки,

За да сме заедно, защото ни харесваше...


Но днес е вече много по-различно,

Останаха ми само хубавите спомени.

Не чувам аз вълшебното "Обичам те",

Което през студеното ме стопляше...

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??