Ако притежавах луната,
щях да я сложа в ръцете ти!
Ако притежавах дъгата,
щях да я увия около лицето ти!
Ако можех да плача,
щях да ти подаря сълзите си!
Ако можех да те даря с щастие,
щях да ти подаря душата си!
Сърцето ми вече си взела!
2008 г
© Станко Немиров Всички права запазени
Съжалявам!
Но пък (предвид датата) съм сигурна, че следвашия ти опит ще бъде по-сполучлив!
Желая ти успех!