7.06.2016 г., 20:49 ч.

*** 

  Поезия » Друга
948 0 0

Не искам да си спомням болката, не искам да си спомням...

Това което беше, отминава.

И предпочитам да запазя днес крилата си огромни,

отколкото минутите безкрила слава.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??