30.10.2010 г., 18:06 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
807 0 8

Аз съм вятърът.

Пеперудена ласка

по твойто чело  уморено.

 

Аз съм водата.

Задъхана роса

по твоите устни червени.

 

Аз съм слънцето.

Макове искрящи

по твоето тяло горещо.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??