Oct 30, 2010, 6:06 PM

* * * 

  Poetry » Love
806 0 8

Аз съм вятърът.

Пеперудена ласка

по твойто чело  уморено.

 

Аз съм водата.

Задъхана роса

по твоите устни червени.

 

Аз съм слънцето.

Макове искрящи

по твоето тяло горещо.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??