20.07.2007 г., 13:47 ч.

* * * 

  Поезия
519 0 0
Сега мълчиш, но по-добре така,
отколкото, когато във заблуда
със мене беше, но пък друг сърцето ти делеше.
и каза, че не бях за теб спечелил ни една война,
но моя свят, дори за теб не искам продада.

Забрави ти и не разбра, как винаги зад теб стоя,
как губя капка от кръвта аз всеки път,
а ти извърна пак глава. И нова капка падна на пръстта
и каза, че не съм се борил миг за теб,
на мен ми стигат тези мигове, върви,
това, което в мене не намери ти,
дано откриеш в нечии игри.


С Любов

© Кало Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??