10.11.2007 г., 11:27 ч.

А аз? 

  Поезия » Друга
683 1 20
Ти заключи любовта.
Ти опозори невиността.
Превърна сърцето ми в лед.
За жалост този филм не завършва с happy end.
Ти приспа бдителността.
Ти укроти агресивността.
Благодарение на теб спрях да живея.
А така все още искам да копнея.
Ти брутално ме уби.
Ти жестоко се подигра с моите мечти.
Ти изтри моя смях.
Ти превърна всичко в прах.
А нима не искам да се смея?
А сега сред отломки трябва да живея.
Ти изпусна своя шанс.
Ти не доигра нашият танц.
Ти... ти... но само ти си единствен за мен.
А аз? Аз ще бъда сменена,
защото има толкова други като мен.

                                                                                                2005г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??