21.05.2024 г., 9:54 ч.

А аз тук и сега живея 

  Поезия
186 2 5

Т и за мен си лъч светлина, 
У стремен към безкрая. 
К ъсче мека топлина
И сладка си омая!
С ъбирам в шепи любов, 
Е то, напълних ги с нея. 
Г рее с тих благослов, 
А аз тук и сега живея!

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??