18.02.2008 г., 13:03 ч.

... а не както преди 

  Поезия » Любовна
454 0 1

Сега вървим пак двама -

аз и ти по същите

улици, както преди.

Същите пейки и същите дървета,

както някога седяхме и гледахме,

(хванала топлата ти ръка)

листата да падат по запрашените алеи.

И пак двама се усмихваме.

Но вече с други двама,

(а може би друга една),

хванали чужди ръце - държиш ти нейната ръка.

Вървим пак по същите алеи,

но вече заснежени, а не прашни, както преди.

 

 

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истинско и тъжно, но в същото време красиво...с връщането в миналото...
    Поздрав!!!
Предложения
: ??:??