12.07.2007 г., 14:25 ч.

А някога... 

  Поезия
1246 0 5
А някога...


А някога, далеч от тук,
когато теменугите цъфтят,
ще долавяш само оня звук,
който мислите ми ще шептят.

В очите ти бездънни ще се къпят
нощи морско лято,
краката ти на сън ще стъпват
пясъка с цвета на злато.

Ще чуваш тъжната и песен,
ще виждаш златните и цветове,
ще се усещаш космически отнесен,
като мъдрото мастилено небе.

А после тихо ще поплакваш,
ще гледаш снимките си с часове,
всяка нощ, заспивайки, ще искаш
да бъдеш там, де сърцето те зове...

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??