21.06.2009 г., 19:09 ч.

А после накъде? 

  Поезия » Друга
462 0 2

А после накъде?

Дотам ли стигнах, че да ме е срам,
от това, което съм, от моите мечти...?
Лъжа без да осъзнавам,
мамя хората със весели очи..

А после накъде?
Когато маската ми падне
и Слънцето огрее
истинското ми лице...
Тогава вече ще е късно, посоката
избрала съм я аз, сякаш
преди векове...

© Девилиш Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??