5.07.2008 г., 10:35 ч.

А рано е да се умре... 

  Поезия » Любовна
521 0 15
А  рано е да се умре...

Почуках на сърцето ти!... Студено е!...
А  мракът пада на талази...
Все още същата съм... и  във вените
тече кръвта ми, но съм пуста празна!...

Помоли ме да се завърна...
ако остана с падащи криле...
Но може би сега е късно?...
А рано е да се умре!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??