Jul 5, 2008, 10:35 AM

А рано е да се умре... 

  Poetry » Love
522 0 15
А  рано е да се умре...

Почуках на сърцето ти!... Студено е!...
А  мракът пада на талази...
Все още същата съм... и  във вените
тече кръвта ми, но съм пуста празна!...

Помоли ме да се завърна...
ако остана с падащи криле...
Но може би сега е късно?...
А рано е да се умре!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??