25.10.2017 г., 9:58 ч.

А сега се разпознаваме... 

  Поезия » Философска
759 1 2

А сега се разпознаваме...


Ние сме братя, но от друг живот
и в този сме се срещнали, без да се познаваме,
като две изгубени във времето вибрации.
Две отделни личности, някога били едно,
а сега се разпознаваме,
сякаш нявга сме били близнаци...
Гледам те и виждам себе си насреща,
как втренчено се гледам в очите,
така кървясали, с огромните зеници.
Цигара от цигара паля
и следваща е спешна,
без сън, вкопчени, прекарвайки нощите,
в които съм така сакрално зависим.
Заедно страдаме и заедно тъгуваме,
после по равно делим тишината,
когато всички думи са излишни.
И сякаш еднакво я тълкуваме,
придавайки нов смисъл на нещата,
рамо до рамо, в обичайните дрипи,
когато всички депресии са твърде лични.

© Михаил Попов Всички права запазени

Когато срещнеш себе си....

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??