11.01.2005 г., 8:31 ч.

А, ти? 

  Поезия
748 0 2

Вятър вее,
сняг вали,
аз съм твой
...а, ти?

В утро ранно
за мечти,
пак съм твой
...а, ти?

Обед слънчев
грей, шепти,
твой съм аз
...а, ти?

Вечер тъмна,
страст гори,
все съм твой
...а, ти?

Този барман
те държи.
Tвой съм пак
...а, ти?

В чаша сипва те...
Искриш...
Твой съм аз
... и ти!

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??