4.12.2007 г., 20:28 ч.  

А ти, къде си... 

  Поезия » Любовна
715 0 2

Тихо капките се стичат,
песен птича някъде звучи.
Дечица боси тичат.
А ти, къде си... ти?

Вятър вее. Студ коварен.
Отдавна слънцето се скри.
И дъх се носи - морен.
А ти, къде си... ти?

Пожълтяха и листата вече.
И градът се промени.
И светят лампичките вечер.
А ти, къде си... ти?

Тебе пак очите търсят.
Не ще намерят те нали?
Те за милостиня просят.
А ти, къде си... ти?

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тихо капките се стичат.
    Вятър вее.Студ коварен.
    Пожълтяха и листата...
    Тебе пак очите търсят.
    Харесва ми,браво,БеБоЛино!
    Сърдечно!
  • красиво браво
Предложения
: ??:??