1.02.2018 г., 15:30 ч.

А ти, любов, помниш ли? 

  Поезия » Любовна, Еротична, Бели стихове, Свободен стих, Друга
1278 5 0

 

Погледите, които не бяха безразлични.
Докосванията, които не бяха фалшиви.
Целувките, които не бяха изкуствени.
Желанието.. да те имам, да ме имаш - да се имаме.
Телата ни, които се познават до болка.
Любовта - истинска от А до Я.
Силата, която ни свързваше се оказа вечната тръпка..
Сладка тръпка, тайнствено обожание... изкуство.
А ти, любов, помниш ли?

31.01.2018

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??