8.11.2007 г., 0:32 ч.

А уж съм силен 

  Поезия » Любовна
658 0 7

Изпитах страх. А уж съм силен.

когато чух гласа ти – нещо в мен се преобърна.

Говори ми… Дори и да си тъжна.

Следя извивките му- да.

 

Усмихвам се, когато се усмихваш

и плача с теб, когато плачеш ти.

Прости ми… Себе си не мога да позная.

А и на какво това прилича?!

 

Силен съм. А пак усетих страх.

И трябваше, макар, да си призная.

А знаеш ли как очаквах целувката, която обеща?

Дали с дима на догарящата ми цигара

 

ще се слеят чувствата ни?

Нищо, че сме разделени.

И аз във него ще рисувам устните ти,

Ще ги докосвам – до изгаряне.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??