16.12.2007 г., 12:05 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
717 0 3
Още в древно време

Аз съм тук, сред вас,
още от древно време.
Помня ранния студ, помня и това,
що никога не се е знаело.
Помня живота, помня смъртта.
Аз съм всичко това!
Аз съм истината, не познавам лъжата.
Лъжата е във вас!
Мога да ви разкрия загадката за вечен живот.
Толкова е просто...
Животът отлита върху крилете на времето.
Един умира - друг се ражда.
Но никой не успява да разкрие
загадката за вечния живот.
Може би защото отговорът е изгубен
сред болка и студ още в древно време?...

© Пламен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • о,благодаря.
    Рени имам и по "дарк"
    ...но не искат да ми го побликуват...
  • Поздравления Пламен!
  • Браво, Пламене!!!Възхитена съм!!!Поздрави от мен!!!
Предложения
: ??:??