1.07.2017 г., 14:12 ч.

*** 

  Поезия » Свободен стих, Друга
471 0 1

Твоето тръгване е невероятно.

Ти искаше да бъде жестоко.

Но твоето завръщане

е много по-жестоко.

Невероятно.

Невъзможно.

Несъществуващо.

 

Защо не се завърнеш,

щом толкова държиш

да е жестоко?

© Идеми Дойдеми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??