Стоя си аз сама и се питам
какво ли правиш ти сега.
Дали за мен мечтаеш
или някъде из облаците витаеш.
Загледан в ярките звезди,
запленен от моите очи,
ти стоиш самотен и вглъбен
и си мислиш:
"Ах, защо не си до мен!"
Вземи китарата твоя
и изсвири песен моя,
и ще усетиш ти
как от моята песен
животът ти ще стане лесен...
След време ще усетиш ти,
че без мен не можеш да си.
Аз правя твоя свят по-добър
и на ушенце ще ти кажа "Мъррррр".
Звездите ще сваля от небето,
слънцето за луната ще венчая
и аз по теб от щастие ще сияя.
И знай,
че животът си на дявола бих дала,
стига само Дяволът да си Ти!
© Елена Андонова Всички права запазени
Не сваляй звездите от небето, нека твоята грее за онзи, който заслужава. А ако той има очи за Теб, то тя ще бъде най-ярката на небосклона...