20.04.2020 г., 0:59 ч.

*** 

  Поезия » Друга
449 2 1

твоята лодка

в онова неравноделното

необясненото

ще се люшка дълго в мен

 

не те разбирам

каза ми

плашиш ме

не ти казах

 

а сега пристан е

някога после да съм

в твоята лодка

 

пак с теб

© Идеми Дойдеми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??