16.06.2010 г., 23:43 ч.  

* * * 

  Поезия
563 0 0

Ако си тръгна ще има ли кой да ме изпрати
Ако остана ще има ли кой да ме посрещне
Дали жегата ще успее да стопли  сърцето ми
Дали ще го сгрее и то ще пламти както преди
Както когато ти беше до мен
Както когато ми казваше ОБИЧАМ ТЕ и съм до теб
Ти си тръгна и не се обърна назад
Не видя какво причиниха твоите дела
Не видя какво остана от мен
Сега се връщаш но за какво
От мен вече нищо не остана
Събирам парчетата
Но счупеното не може да бъде залепено
Искам да те върна но не мога
Лепилото свърши и останаха незалепени парчета
На които място не мога да намеря
Обичам те ВИНАГИ и ЗАВИНАГИ
Но не можем да бъдем заедно

© Пепс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??