8.12.2008 г., 0:16 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
821 0 2

Пийваш чашка, пийваш две, а времето тече.

Палиш си цигара, поглеждаш я след малко,

а цигарата  догаря.

Като твоя собствен, тъй жалък, изтерзан живот.

Наливаш си в чашата отново,

просто тъй, време да минава,

но сякаш то е спряло само за теб.

Отправяш замъгления си поглед

пак напред, но там някъде в бъдещето

вече виждаш себе си, но вече като уморен човек,

като човек, който винаги е бягал.

 

 

 

© Мариана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??