17.09.2007 г., 9:38 ч.

*** 

  Поезия
330 0 2
В малка строфа или стих,
когато всички други спят,
аз искрено-щастлив,
туй сътворих за вас!

Цял в тръпка бях,
тонове стонове изтръгвах аз,
издебнах и нощта,
туй сътворих за вас!

Лошо или хубаво, не знам,
но пея със собствен глас
и в живота си с замах,
туй сътворих за вас!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??