3.02.2013 г., 9:57 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
481 1 2
 
 
Душата цялата събрана е под ноктите.
С тях драпаш по измислени пътеки,
направени от черното на гарвани.
Стръмно е. И грапаво. Приплаква ти се.
Тътен във мислите. Бич на светкавица
удря по дланите. Мислиш си - рано е.
Утре ще живееш в друга приказка.
С много сини цветя и истинско слънце.
Рано е.
Душата е сама. Под ноктите.
Желязна. Без гръмоотвод.
Дере живота. Бърка му в очите.
Дере го.
Ти го мажеш с йод.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??