4.10.2009 г., 0:40 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
546 0 32

Когато ти е болно,

когато ти е тъжно,

когато си самотен

ела в синята мъгла.

 

Когато си самотен,

самотата - боли,

искри - синята гора

сините цветя,

отварят сини очи

поточе - синьо,

луната - синя,

небето - мъгла,

душата - синя,

гори.

 

Когато си самотен

ела в синята мъгла.

 

По приказката "Сладкишите на баба Бакет"

 

Всички прочели в моя ден - БЛАГОДАРЯ!

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??