сънувай ме и
после от пот
студена се събуди
обичай ме и
от страх
да не ме загубиш
ме мрази
целувай ме по-
страстно от снощи
прегръщай ме по-
дълго от вчера
мрази ме по-силно
защото не съм само твоя
© Александра Ангелова Всички права запазени