27.04.2011 г., 15:14 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
677 0 2

Проблесна нещо в тъмнината,

загледах се и онемях,

помислих, че е ангел, слезнал на земята,

и тогава теб видях.

 

Така божествено красива

стоеше с чаша във ръка,

погледна ме с  очи на самодива,

с усмивка сякаш каза ми ела.

 

И от тогава някак ти ме омагьоса,

загледан в тъмното стоя,

опитвам да позная ти коя звезда си,

ако паднеш, първо аз да те спася.

 

Ела при мен, не искам много,

не казвай нищо, замълчи,

а само запали отново огъня

със твоите божествени очи.

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??