21.02.2010 г., 19:41 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
486 0 1

Няма да те дам на болката.

Разкъсвайки я хищно, ще се смея.

На колене да моли милост.

 

Няма да те дам на тъмнината.

В очите си ще я затворя.

Да я изпие споменът.

 

Няма да те дам и на студа.

Ръцете – храм на нежността,

ще го изтръгнат.

 

Няма да те дам и на дъжда.

И на съня дори. А после

безнаказано,

като видение...

Ще си отида.

© Долорес Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??