2.08.2020 г., 0:23 ч.  

*** 

  Поезия » Гражданска
478 0 0

Корупция, евро, пачки,

скандал, снимка, стотачки,

народ, гняв, протест,

момче, побой, арест,

ченгета, гавра, без чест*.

 

Брифинг, лъжи, страх,

ГЕРБ, премиер, крах,

оставка, избори, промени,

съд, затвор, "добре облечени бизнесмени". 

 

*Имат се предвид само тези, които са били момчето.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??